Kinesiske koteletter

4 svinekoteletter
2 spsk. Maizena-mel
Marinade:
4 spsk. sojasauce
2 tsk. rapsolie
1 spsk. puddersukker
1 spsk. stødt ingefær
1/2 tsk. salt, lidt peber
evt. 1 tsk. Det tredie krydderi
olie til stegning


Rids (evt.) koteletterne i rudemønster på begge sider.
Bland marinaden og lad koteletterne trække i den ca. 30 min.
Vend dem af og til. Lad dem derefter dryppe lidt af
og vend dem så i Maizena-mel og steg dem gyldenbrune i olie i  ca. 4-5 min. på hver side, alt efter tykkelse.
Den tiloversblevne marinade blandes med lidt fløde , varmes op og hældes over koteletterne.
Serveres med hvide kartofler og grønne bønner (eller måske noget helt andet, hvis man har en bedre idé).

 

Tilbage til kogebog

Til forsiden