Boller i karry
2 pers.

400 g medisterpølse
1 stort løg
1 lille surt æble
1/4 appelsin
karry
bouillon
rapsolie
jasminris
Bring vand i kog i en tilpas stor gryde. Klem boller ud af
medisterpølsen og kog dem i ca. 10 min.
Hæld vandet fra og gem kødbollerne.
Pil og hak løget groft, skræl og hak æblet fint.
Varm rapsolien op og kom karry i, svits løg og æble heri.
Hæld ca. ½ liter vand ved, kom en grønsagsbouillonterning i.
Skær den kvarte appelsin i mindre stykker og kom i.
Lad det hele simre et kvarters tid og jævn derefter med Maizena.
Smag til med salt og evt. mere karry. Kom kødbollerne i
og varm det hele op.

Server med løse ris.
Tilbage til kogebog

Til forsiden
P.S. Det er selvfølgelig også tilladt at lave en fars selv til kødbollerne,
men hvis du har travlt, er det med medisterpølsen en god ide.