Chili-chicken pie

3 dl mel
100 g smør
1 dl hytteost

2 kyllingebrystfileter
2 porrer
½-1 frisk chili
1 spsk smør
1 spsk karry
1 tsk salt

4 æg
1½ dl hytteost
2 dl mælk
lidt Maizena-mel
Bland mel, smør og hytteost.
Læg dejen i bunden af et ovnfast fad.
Forbages ved 180° ca. 10 min.

Kyllingefileterne skæres i små strimler og brunes i smør
og karry. Porrerne skæres i strimler og kommes ved.
Chilien flækkes, kernerne fjernes. Chilien skæres i mindre
stykker og steges med et par minutter. Salt tilsættes.

Denne blanding lægges på den forbagte bund.

Æg, hytteost, mælk og Maizena-mel piskes sammen
og hældes over.

Bages i ovnen i 45 min. ved 180°-200°.

Tilbage til kogebog