Apotekergryde


Ingredienser:
125     gram     Bacon i tern
250     gram    Skinketern, rå
125     gram     Cocktailpølser
400     gram     Løg
400     gram     Champignoner
2     tsk.     Paprika
4     dl.     Svinebouillon
2     spsk.     Maizena majsstivelse
0.5     dl.     Fløde 9 %
        Salt
        Peber
           
          Tilbehør:
7     dl.     Vand
4     dl.     Ris
1     tsk.     Salt

          
Opskrift:

Svits baconen i en gryde uden fedtstof og hæld det afsmeltede fedt fra. Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min.

Kom derpå løg i tern og champignoner i skiver ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min.

Tilsæt nu paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min.

Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i gryden under omrøring og lad saucen koge op. Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter. Smag til med salt og peber.

Server retten med kogte ris og en stor skål salat.







Opskrift lånt fra Alle tiders kogebog